Selecteer een pagina
Hajar thuiszorg B.V.
Over ons

06 57 24 63 47

info@hajarthuiszorg.nl

Hajar Thuiszorg is een hardwerkend team aan verzorgers, begeleiders, en verpleegkundigen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij instaat u de beste zorg te bieden, en kunt u rekenen op een stukje kwaliteitscontrole, zo dat u altijd goed verzorgd blijft.

Onze ambulante diensten leveren service aan huis, ook als dat midden in de nacht of in het weekeinde zou zijn. Als degelijke zorgonderneming hebben wij ruime ervaring om ook aan uw behoeften te voldoen.

Zonder passie zouden wij ons werk niet goed kunnen doen, daarom is passie ook hoofdmoot van onze mobiele inzet. Wij staan voor kwaliteitsverzorging op maat.

Onze persoonlijke begeleiding danwel kortstondig, danwel langdurig levert een klantvriendelijk concept waarbij zowel onze medewerkers en klanten en patiënten in harmonie tot goede afspraken komen. 

Iedere klant/patiënt heeft andere behoeften, en daarom vinden wij de “personal touch” zo ontzettend belangrijk. Klanttevredenheid is altijd onze belangrijkste drijfveer om ook u gemotiveerd de dag door te helpen. Werkplezier, is belangrijk binnen onze organisatie.

Hajar Thuiszorg is verzorging en verpleging op maat, en u kunt altijd op ons rekenen. Wij kunnen aan de meeste van uw persoonlijke wensen voldoen, en samen zoeken we naar de beste oplossingen en begeleiding.