Selecteer een pagina
Hajar thuiszorg B.V.
Thuiszorg

06 57 24 63 47

info@hajarthuiszorg.nl

Hulp In De Huishouding

De behoefte van extra hulp in de huishouding komt in elk gezin wel eens voor. Dit kan zijn om dat één van de ouders wellicht ziek is komen te liggen, of omdat sommige huishoudelijke taken te zwaar zijn geworden voor de bewoner. Wij staan met volledige inzet klaar om u bij te staan in uw huishoudelijke behoeften.

Individuele Begeleiding

Wij kunnen samen met u een takenpakket samenstellen zodat u de individuele begeleiding krijgt die u verdient. Populair in dit soort begeleiding zijn momenteel de zelfredzaamheid, impulsbeheersing en motivatie-begeleiding. Veel van onze klanten putten hier veel extra kracht uit, om zo weer zaken zelfstandig te kunnen ondernemen. Individuele begeleiding helpt bij additionele levenskwaliteit in moeilijke tijden.

Persoonlijk Verpleging en Verzorging

Mocht u behoefte hebben aan meer medische zorg en ondersteuning dan kunnen onze medewerkers ook hiervoor zorgen. Wij kennen de behoeften patiënten die additionele verzorging en verpleging behoeven. Onze verpleegkundigen kunnen u bijstaan zodat u voorzien wordt van de juiste medicatie en thuisbehandelingen.

Zorg 24 Uur

Mocht er behoefte zijn aan 24 uurs bewaking en verzorging dan kunnen onze mensen u ook bijstaan in deze behoefte. Zo helpen wij bij het wakker worden, en het slapen gaan, maar ook bij nachtelijk toiletbezoek en andere aanverwante zaken. Uw nachtrust, is ons werk.

Hajar Thuiszorg is verzorging en verpleging op maat, en u kunt altijd op ons rekenen. Wij kunnen aan de meeste van uw persoonlijke wensen voldoen, en samen zoeken we naar de beste oplossingen en begeleiding.